Organisatie

Rob Bakker

Rob Bakker

Hugo Bakker

Hugo Bakker

De dagelijkse leiding van  Nature’s Green Group is in handen van de eigenaren Hugo en Rob Bakker. Roy Vissers en Jeroen Stemkens ondersteunen ons in de werkzaamheden.

Wij hebben een vaste basis van ongeveer 10 medewerkers die het hele jaar bij ons werken.

Gedurende de zomer kan de productie sterk toenemen onder de zomerse omstandigheden. De vruchten moeten dan dagelijks geoogst worden om een kwaliteitsproduct bij de consument te garanderen. Bij een topproductie kunnen er in de zomer tot ca. 10 komkommers per m² worden geoogst, oftewel op ons bedrijf ruim een half miljoen per week!

Ook het opruimen van de oude planten zorgt vaak voor een arbeidspiek aan het einde van de teelt. Gedurende het jaar spreiden wij het ruimen en planten van gewassen, we verdelen de werkzaamheden zo goed mogelijk over de tijd.

De onvermijdelijke seizoenpieken in arbeid worden opgevangen door uitzendkrachten en scholieren. Hierdoor groeit het personeelsbestand naar ongeveer 40 personen in een piekperiode.

Binnen ons bedrijf wordt de uitgebreide regeling van de glastuinbouw CAO toegepast. Sommige aspecten, zoals gewasbescherming en bedrijfshulpverlening, vereisen aanvullende diploma’s en certificaten. Wij zorgen dat de verantwoordelijken continu geschoold en gecertificeerd blijven.