Organisatie

Rob Bakker

Rob Bakker

Hugo Bakker

Hugo Bakker

De dagelijkse leiding van  Nature’s Green Group is in handen van de eigenaren Hugo en Rob Bakker. Jeroen Stemkens ondersteunt ons in de werkzaamheden.

Wij hebben een vaste basis van ongeveer 10 medewerkers die het hele jaar bij ons werken.

Gedurende de zomer neemt de productie sterk toe. De vruchten moeten dan dagelijks geoogst worden om een kwaliteitsproduct bij de consument te garanderen. Bij een topproductie kunnen er in de zomer tot ca. 10 komkommers per m² worden geoogst, oftewel op ons bedrijf een miljoen per week!

Ook het opruimen van de oude planten zorgt vaak voor een arbeidspiek aan het einde van de teelt. Gedurende het jaar spreiden wij het ruimen en planten van gewassen, we verdelen de werkzaamheden zo goed mogelijk over de tijd.

De onvermijdelijke seizoenpieken in arbeid worden opgevangen door uitzendkrachten en scholieren. Hierdoor groeit het personeelsbestand naar ongeveer 60 personen in een piekperiode.

Binnen ons bedrijf wordt de uitgebreide regeling van de glastuinbouw CAO toegepast. Sommige aspecten, zoals gewasbescherming en bedrijfshulpverlening, vereisen aanvullende diploma’s en certificaten. Wij zorgen dat de verantwoordelijken continu geschoold en gecertificeerd blijven.